Македонска красавица инфлуенсърка умря мистериозно

Трагедията се разиграла миналия петък

Македонска красавица инфлуенсърка умря мистериозно | StandartNews.com

Мистериозна смърт потресе средите на известните.

Красавицата от Северна Македония Мая Янеска, която е инфлуенсърка и гримьорка на звезди, бе открита мъртва в луксозното имение на приятеля й.

Мая и Кайл Филипс, който е тютюнев магнат и съуправител на тютюневата компания „Карнилинкс“, живеели заедно в люксозен дом в Южна Африка. Филипс разказал, че си миел зъбите в банята, когато чул изстрел от общата спалня, която делял с 39-годишната Мая. Полицията открила там тялото на красавицата, а до него било оръжието, съобщава „Дейли Мейл“.

Трагедията се разиграла миналия петък в имението „Басония“ в Йоханесбург.

Член на семейството на Мая заявил пред местни медии, че тя понякога се страхувала за живота си. Той разказал, че бил информиран за смъртта на инфлуенсърката от бивш сътрудник на приятеля ѝ Филипс, според когото самоубийството е водещата версия.

В последния си пост в Инстаграм на 22 ноември Мая публикува снимка с Буяр Османи – министъра на външните работи на Северна Македония. По нейни думи, срещата имала за цел да установи дипломатически връзки между Северна Македония и нейния „втори дом“ Южна Африка.

Красива македонка, открита мъртва в имение на цигарен бос в ...

Македонката има над 1,2 млн. последователи в Инстаграм. Тя е следвана от знаменитости като актрисата Пърл Туси, певицата Тамара Дей и телевизионната звезда Бойти Туло.

Говорител на полицията обяви: „При пристигането на адреса полицията е открила жена в спалнята с огнестрелна рана в главата. До нея е имало оръжие. Тя е обявена за починала от парамедици“. Той не уточни чие е оръжието, тъй като това може да застраши разследването. Води се открито разследване, което означава, че към момента няма съмнение за упражнено насилие.

Мистериозна смърт: Застеляха македонска красавица в луксозното имение на любовника й

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай