Неделя,

Изненада - с какъв бизнес се захвана Тръмп

От: Редакция -
609
Изненада - с какъв бизнес се захвана Тръмп
A
A
A

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и неговата нова компания Trump Media & Technology Group (TMTG) "вижда възможности за създаване на алтернативи в области, вариращи от уеб услуги до обработка на плащания".

TMTG вече стартира платформа за социални медии, наречена Truth Social, и планира да стартира услуга за стрийминг на видео при поискване, съобщи БНР.

"Тъй като е трудно и скъпо да се изгради нова платформа, напълно независима от инфраструктурата на технологичните гиганти (Big Tech), това би трябвало да бъде изключително добре финансирано, многогодишно начинание. В допълнение, такава платформа ще се нуждае от способността бързо да привлича милиони потребители, приветствайки не само републиканците да се присъединят, но и независимите и демократите", посочва Тръмп в свое изявление.

"Това е изключително труден набор от предизвикателства – и осъзнах, че може би съм единственият човек в Америка с мегафона, ресурсите, опита и желанието всичко това да се случи. Така че със същият дух "мога да го направя", който винаги е позволявал на американците да упорстват, точно това правя аз", изтъква бившият президент.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com