Чарлз взе крайно решение! От Бъкингам съобщиха

Какво е пожелал изрично монархът

Чарлз взе крайно решение! От Бъкингам съобщиха | StandartNews.com

Стана ясна още една подробност около извънредната ситуация с британския монарх Чарлз III.  

Шокиращото съобщение на Бъкингамския дворец, че крал Чарлз е бил диагностициран с рак, беше направено в понеделник вечерта, но според съобщенията монархът е знаел за това от седмица, информира "Мирър".

Онкологичното заболяване на Чарлз е открито, докато той е в болницата за друг проблем - доброкачествено уголемяване на простатата. От своя страна министър-председателят Риши Сунак отбеляза, че ракът е "хванат рано".

Кралят вече е „започнал график на редовно лечение“ според двореца, но няма да участва в „обществени задължения“ по съвет на лекарите си, докато лечението му продължава.

Съобщава се обаче, че Чарлз настоял да се появи за последно, преди да започне лечението си, като таен жест към обществеността.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
бай Най
преди 2 месеца

Много съм тъп.Три пъти го четох,и нищо не разбрах.Това прилича на психотрилър.Много прилича на оставката на др.Живков."Абе ще подам оставка,но пък няма кой да ме смени".Истината май е,че се чуди как да се отърве и да си гледа живота с Камила.

Откажи
Величко
преди 2 месеца

Мразя рекламите ! Никога не купувам нещо , което се рекламира ! Мразя някой да лъже повече от мен , а рекламите точно това правят ... !

Откажи
Естет
преди 2 месеца

На кого оставяш войната с Русия, а Чарлз ? Смяташ да се измъкнеш много леко!

Откажи