15 000 лири за кралското бебе

15 000 лири за кралското бебе | StandartNews.com

Песните на Джеймс Блънт ще звучат, докато снахата на Даяна ражда

Кейт и Уилям ползват 10 процента отстъпка за услугите в болницата "Сейнт Мери"

Кейт Мидълтън ще слуша любими хитове, докато ражда. В подбора на песните попадат и парчета на нейния фаворит Джеймс Блънт - супер актуалния британски изпълнител, прочул се с You're Beautiful. Усети ли, че бебето тръгва към белия свят, херцогинята на Кеймбридж ще даде старт за музикалния маратон, съобщава "Дейли мейл".

Сред другите записи за релакс са нашумели заглавия от репертоара на Ели Голдинг. Кейт се надява нотите да успокоят и нея, и чедото й. Младата дама е предупредила екипите в крилото "Линдо" на лондонската болница "Сейнт Мери", че ще допусне в покоите си минимален брой хора.

От семейството - само Уилям. Още повече че Кейт има намерение да роди по естествен път - без упойки и медикаменти. Раждането ще бъде в същия апартамент, където се появи и принц Джордж - две тихи спални и хол, декорирани в приглушени тонове. Всичко това ще струва 15 000 лири, но както вече стана ясно, Кейт ще ползва отстъпка от 10 процента.
От лекарския екип обаче ще липсва сър Маркус Сетчъл, когото Кейт обожава - именно той помогна на Джордж да излезе от утробата на майка си. Неотдавна обаче докторът се е пенсионирал.

Целият клан Мидълтън е мобилизиран като под тревога. Джеймс, братът на Кейт, кацна от ваканция в Лос Анджелис, където беше с приятелката си Дона и нейната дъщеря Фрея. Пипа се върна в града и беше забелязана да пазарува дрехи в пастелната гама. Но най-сериозен е приносът в трескавата подготовка на тъщата, Карол Мидълтън. Нейните куфари са опаковани и строени пред вратата, за да може да хукне към болницата, когато й позвънят.

В чантата си тя имала безценен лист със съвършено точни указания за необходимите действия. Дори кралицата майка била одобрила семейната стратегия.

Карол ще бъде връзката между уморената Кейт и останалата част от света. Тя ще е тази, която ще следи дали всичко в болницата е както трябва, когато мигът настъпи. Кейт смята да стои там най-много 48 часа, ако всичко с нея и детенцето е наред. Най-големите очаквания са бебокът да се появи в събота и да бъде момиче - на име Алис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай