Зов за бунт след бой над ЦСКА

Камбуров зачеркна вратар, поиска мъжете да напуснат

Зов за бунт след бой над ЦСКА | StandartNews.com

Странен отбор е "Локо" (Пловдив), след цяла седмица екшъни и скандали "смърфовете" катурнаха с лекота 2:0 ЦСКА. Но не се кротнаха и пак замириса на революция. Любимецът на публиката Мартин Камбуров доразклати лодката на Коко Динев и неговите хора в тима. "Скандал между кой? Нашият вратар е Акалски, аз Данчо Господинов не го познавам", каза опитният нападател по адрес на вратаря, твърд титуляр през последните сезони. Срещу ЦСКА пази Кирил Акалски. Ден по-рано и Феновете прекъснаха тренировка, нахвърляйки се срещу Господинов, Данчо Тодоров и Здравко Лазаров. Електричката обаче беше номер едно срещу "червените".

Камбуров излезе и с интересен апел. "Аз нямам конфликт с президента. Феновете според мен са прави и който е мъж, след първенството би трябвало да си тръгне, за да не продължаваме това тук. Другите момчета са умни, ще вземат сами решение", каза голмайсторът, "Феновете имат право, всеки може да изразява всякакво мнение. Затова и пак ги нямаше на трибуните".

Марто, наказал и ЦСКА от дузпа, не изрази особен оптимизъм за полуфинала с "Лудогорец" за купата. "Те са абсолютният фаворит, имаме някакъв шанс от 5 процента. Ако се получи - получи", сподели Камбуров. И заяви, че не е преговарял за връщане в ЦСКА.

"Каквото има да се случва в "Локо", ще се случва след края на сезона", загадъчно добави и легендата Христо Бонев - Зума след гръмкия успех над "червените".

Гонят клуба от гарата

Наред с останалите си проблеми "Локо" (Пд) е на път да се лиши и от дохода, идващ от концесията на пешеходния подлез до Централна гара. "Черно-белите" дължат над 80 000 лева годишна такса на община Пловдив, съобщи зам.-кметът Розалин Петков. "Локо" прибира всеки месец наем по 80 лева на квадрат. Инвестиционната програма обаче не се изпълнява, ядосват се от градската управа. Това е втората причина, поради която общината може да отнеме концесията. По договор стълбищата трябваше да се ремонтират и да се облицоват с гранитни плочи, но старият бетон продължава да се руши.

 

"Лудогорец" представя бразилеца

Вандерсон Кристалдо Фариас преди мача с "Локо". Халфът е първият трансфер за новия сезон. След срещата бразилецът ще бъде на разположение на медиите за допълнителни снимки и интервюта.
Вандерсон Кристалдо Фариас идва от елитния бразилски "Португеза". През последния сезон халфът има 16 мача за този клуб, като е отбелязал 3 гола. Вандерсон направи вчера първа тренировка с момчетата на Стойчо Стоев.

Легенди: Зума и Гочето поведоха

"Локо" към полуфинала за Купата с "Лудогорец". Христо Бонев и Георги Василев се качиха в автобуса до Шумен, където пловдивчани ще отседнат преди срещата в сряда. Аут от групата е Здравко Лазаров, който получи пети жълт картон срещу ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай