Захапаха Прандели за калпавата защита

Захапаха Прандели за калпавата защита | StandartNews.com

Къде ни е защитата, питат в Италия след загубата 2:4 от Бразилия. "Това не се бе случвало - да ни вкарат 8 гола за 3 мача! А Прандели твърди, че нямаме проблем с отбраната", отсече "Ла Стампа". "Тутоспорт" също захапа селекционера. "Без защита - 2:4!", гласи първата страница на изданието. На Апенините обаче не пропуснаха и издънките на съдията Равшан Ирматов. "Гадзета дело спорт" обяви носителя на орден "Гордостта на Узбекистан" за недоразумение, а звездата на Бразилия Неймар за симулант. И Ирматов, и помощниците му показаха повече от клапаво съдийство, показаха повторенията.

Вратарят Джиджи Буфон пък си призна, че е проспал удара от фаул на Неймар, с който "селесао" поведе с 2:1.

"Доволен съм. Отборът израстна. Бяхме плахи през първото полувреме, но през второто играхме страхотно. Заслужавахме равен, но срещу нас също бе много силен отбор. Контузиите също ни затрудниха, но момчетата се справиха", обяви самият Чезаре Прандели.

"Срещу Испания ще е тежко, но сме на полуфинал", допълни той. А Марио Балотели се закани, че ще си върне тъпкано на иберийците за финала на Евро 2012. Италия обаче остава без Абете. Той е с извадено рамо и ще догледа турнира от трибунита. Монтоливо, който също бе заменен принудително срещу Бразилия, е с комоцио. Освен тях проблеми има и Андреа Пирло.

Неймар се радва на фото с Кобе

Идолът на Бразилия Неймар полудя от радост след победата. Той и съотборниците му бяха посетени в съблекалнята от Кобе Брайънт. Неймар веднага публикува фото със звездата от НБА на страницата си в "Туитър" и се похвали, че е бил поздравен от гиганта.

"Аз съм му фен", написа футболистът. В един друг "Туитър" обаче Неймар стана за смях. Англичанинът Джоуи Бартън продължи да се гаври с него в мрежата. "Я, вкарал гол, той явно става само за този турнир и за резервите на Италия. Споко, отивам на вечеря", написа халфът на "Марсилия".

Неймар бе засенчен и от трибуните. Там погледите на всички събра гаджето на Балотели Фани Нгуеша. Тя обаче имаше сериозна конкуренция в лицето на мексиканската репортерка Инес Сайнц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай