"Юнайтед" изтегли късата клечка

Никой не искаше "Байерн", отдъхна си Бутрагеньо

"Юнайтед" изтегли късата клечка | StandartNews.com

Нион. "Манчестър Юнайтед" нямаше късмет при жребия за 1/4-финалите на Шампионската лига и ще играе с настоящия носител на трофея "Байерн".

Първите мачове са 1/2 април, а реваншите на 8/9 същия месец. Финалът е в Лисабон на 24 май.
"Червените дяволи" са в отчайваща форма, докато баварците нижат победа след победа в Бундеслигата. В Мюнхен обаче не се заблуждават от моментното класиране на "Юнайтед". "Ще са много напрегнати мачове. В този турнир всички съперници са тежки", заяви нападателят Томас Мюлер.


"Никой не искаше "Байерн", отдъхна си представителят на "Реал" М в Нион Емилио Бутрагеньо. Неговият тим се падна с "Дортмунд. "Истина е, че имаше и по-силни противници, но "Борусия" ни отстрани преди година. Истина е, че не са същите от миналата година, но трябва да сме внимателни", каза легендата на мадридчани.

Субисарета: Всички двойки са страховити

Това са най-силните 1/4-финали в историята. Всички сблъсъци са страховити, обяви спортният директор на "Барселона" Андони Субисарета, чийто тим ще играе с "Атлетико" М. "Всички възможни опоненти бяха много тежки. Свикнали сме да играем с "Атлетико". Те са сред най-добрите в Европа. Такъв е жребият и трябва да го приемем. Когато ни се падна Сити, това беше най-тежкият възможен съперник, но ето ни отново тук", каза още шефът в каталунския клуб.

Вече става прекалено

Ханс-Йоаким Вацке, шеф на "Борусия" Д

Бяхме наясно, че няма лесен жребий. Честно казано, не искахме да играем отново с "Реал" М, става прекалено. За трети пореден път се падаме с тях. Трябва да обърнем внимание, че нашият отбор не е същият. "Реал" играе много силно и прави великолепни мачове. Ние трябва да вдигнем нивото на нашата игра. Наясно сме какво ни чака. Липсата на Роберт Левандовски може да се окаже решаваща за нас.

Ще търсим разлика още в Париж

Лоран Блан, треньор на ПСЖ

Ние знаехме, че този жребий ще ни изпрати отбор с голям талант и това е "Челси". Трябва добре да се подготвим за тези два мача. Имаме още малко време. Това, че "Челси" е домакин във втория мач, е малко предимство за тях, значи трябва да търсим разлика като домакини.

Очакват ни два големи мача

Рон Гърлей, шеф на "Челси"

Очакват ни два големи мача. Уважаваме ПСЖ, но мисля, че сме по-качественият отбор, подготвени сме и очаквам успех.

Ние сме фаворити

Филип Лам, капитан на "Байерн"

Това е страхотен жребий. Нямаме търпение да излезем на терена. Отиваме в Манчестър с идеята да нападаме. Ние сме носител на трофея и един от най-големите фаворити в Шампионската лига.

Жребий

"Барселона" (Исп) - "Атлетико" М (Исп)

"Реал" М (Исп) - "Борусия" Д (Гер)

ПСЖ (Фр) - "Челси" (Анг)

"Манчестър Юн" (Анг) - "Байерн" (Гер)

* Първите мачове са на 1 и 2 април, а реваншите - на 8 и 9

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай