Йоканович: Няма да е достойно да си тръгна от "Левски"

Йоканович: Няма да е достойно да си тръгна от "Левски" | StandartNews.com

София. "Няма нищо вярно в информацията, че преговарям с Тенерифе", отсече Славиша Йоканович на пресконференция във вторник.

"Играл съм в този отбор 4 години, но в момента мисля единствено за "Левски". Какво достойнство ще имам ако си тръгна, за да работя някъде другаде. Всичко останало са обикновени журналистически измислици", заяви сърбинът.

Треньорът разкри, че е провел дълъг разговор с Дъстли Мюлдер.

"Планът ни бе да вземем по-добър защитник от Мулдер, това не се получи. В момента изпитваме трудности и Дъстли ще ни помогне. Той е професионалист и ще се възползва от този шанс. Увери ме, че има желание да играе и да се представи добре."

"Не искам да коментирам думите на други хора от клуба относно качеството на играта. В момента това са футболистите, които имам и за мен те са най-великите на света", каза Йоканович.

Сърбинът разкри, че ще има промени в състава за мача с "Нефтохимик".

"Ние сме уморенени, това е нормално... Но и съперникът също. Така че ще се наложи да използвам футболисти, които не бяха в сметките ми за мача с "Черноморец". Този мач е много важен за нас, защото може да спечелим толкова точки, колккото от всички домакински мачове досега. Надявам се да спечелим. Не трябва да се успокояваме, защото не сме отбор, който доминира над съперниците си.

Няма да допусна моите играчи да си помислят, че след като взехме 2 победи, вече сме зверове и ще мачкаме наред.

Сега ние сме в такова положение, че нямаме право на грешки и играчите трябва да го знаят. Имаме шанс да вървим нагоре и трябва да го използваме."

Треньорът сподели, че за момента не се притеснява за мача със "Славия": " На този етап мача със "Славия" е далечно бъдеще", заяви Йоканович.

"Знам, че критиките са заслужени с мястото, на което се намираме. Това се дължи изцяло на представянето ни досега", завърши сърбинът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай