Върба вижда труден мач с Левски

Трябва да сме готови за много тежък двубой, категоричен е треньорът на Лудогорец

Върба вижда труден мач с Левски | StandartNews.com

Треньорът на Лудогорец Павел Върба обяви днес, че очаква тежък мач на неговия тим с Левски в последния четвъртфинал за Купата на България по футбол на 5 март в София.

"Очаквам много труден мач. Левски е добър отбор, който всяка година се бори за титлата и Купата на България. Този сезон е същото. Съперникът ще играе здраво. Ще има и доста фенове на стадиона. Неуспешните резултати на Левски в първенството са лоша новина за Лудогорец. Отборът загуби точки в последните кръгове, но ще иска на всяка цена да спечели Купата на България. Левски ще хвърли всичко в предстоящия мач в четвъртък. Трябва да сме готови за много тежък двубой. Сигурен съм, че срещата ще е много интересна", коментира Павел Върба пред клубния сайт. В лагера на Лудогорец няма контузени играчи.

"В Милано изиграхме един много труден двубой срещу много силен отбор като Интер. Всичко е наред. Нямаме контузени футболисти. Всички вече са на разположение на треньорското ръководство. Надявам се всичко в отбора да бъде наред и за следващите срещи, защото ни предстои гъст цикъл. Имаме и отложена среща с Арда. Хубавото за мен е, че футболистите искат да играят. Нямат търпение да дойде мачът с Левски и другите двубои след това", каза Върба. Треньорът увери, че играчите са в отлично психологическо състояние след изолацията заради коронавируса след мача с Интер в Милано.

"Няма никакви проблеми. Да, бяхме на по-дълъг лагер и доброволна изолация след мача в Милано заради ситуацията с коронавируса. Но всички в отбора бяха подложени на два теста, които са отрицателни. Това бе отлична новина за всички. Притесненията изчезнаха и играчите могат да мислят само за футбол. Гледам основно Лудогорец. Не бих искал да коментирам детайлно другите отбори. Направи ми впечатление, че Левски, ЦСКА и Локомотив (Пд) записаха загуби от отбори, които се намират под тях в класирането. Но винаги съм знаел, че в българското първенство винаги е тежко на фаворитите за титлата. И ние загубихме точки срещу Етър. Ако бяхме победили, сега преднината ни щеше да е още по-голяма", каза още Павел Върба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай