ВИДЕО: Марадона и още 40 хиляди посрещнаха Тевес в "Бока"

ВИДЕО: Марадона и още 40 хиляди посрещнаха Тевес в "Бока" | StandartNews.com

Над 40 000 фена на "Бока Хуниорс", както и легендата Диего Армандо Марадона, отбелязаха подобаващо завръщането на Карлос Тевес на "Ла Бомбонера" в Буенос Айрес, информира Daily Mail.

"Завръщам се в родния ми клуб така, както обещах. Чувствам се много добре подготвен. Радвам се, че съм отново в родината си", заяви Тевес.

31-годишният нападател за последно защитаваше цветовете на "Ювентус". Аржентинецът започна кариерата си именно в "Бока" Хуниорс през 2001 г., след което игра в "Коринтианс", "Уест Хем", "Манчестър Юнайтед", "Манчестър Сити" и "Ювентус".

"Когато си тръгнах от Бока бях на 20 години. Сега съм на 31. Станах по-възрастен, придобих опит и трябва да служа за пример на младите играчи. Точно сега съм в най-добрата си форма. Благодарен съм на треньора на Атлетико Диего Симеоне за интереса, но избрах Бока - тук е моят дом", обяви Тевес, който е носи номер 10 на гърба от новия сезон.

Диего Армандо Марадона присъства на официалното представяне на Тевес. Легендарният аржентински футболист бе направил специално послание за бившия играч на "Ювентус".

Тевес пък призна, че наставникът на "Атлетико" Мадрид Диего Симеоне е имал интерес към него и въпреки че изказа благодарността си към спеца, Карлито отсече, че единственото, което го е интересувало е да се прибере у дома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай