Васев иска трима нови в Локо София

Васев иска трима нови в Локо София | StandartNews.com

София. "Разговаряме с трима футболисти за конкретни постове - един чужденец и двама българи". Това съобщи пред журналисти наставникът на Локомотив София Димитър Васев. Днес тимът стартира своята зимна подготовка на стадиона в Надежда.

"Дали някой ще напусне зависи от това дали ще привлечем друг. Разговаряме с трима футболисти за конкретни постове - един чужденец и двама българи. Локомотив няма тези възможности да привлича футболисти и след това да се окаже, че са в тежест на клуба", обясни той за селекцията, цитиран от БГНЕС.

"Искаме да вземем конкретни имена на конкретни постове, които да помогнат на Локомотив. Още нищо не е ясно и не мога да ви кажа имена. Водят се разговори. Дай Боже, да се реши по=бързо, за да могат да се включат към отбора. Имаме нужда предимно от офанзивни футболисти", продължи той.

"Имаше запитване към Карачанаков, но много бързо приключи разговора там. Момчето си има други планове. Антон Огнянов все още е футболист на Левски. Няма вариант Румен Трифонов да напусне, той е футболист на Локомотив", каза още наставникът на "железничарите".

"Всички пари на футболистите са изчистени до декември. Нямаме финансови проблеми, не дължим нищо", каза от своя страна изпълнителният директор на клуба Георги Марков. " Аз ви казах, че преди Коледа футболистите ще бъдат зарадвани преди Коледа. Изплатихме, дадохме на някои и напред, не дължим нищо. Амбициите са ясни – първата шестица", каза още той.

"От днес Ангел Колев става шеф на ДЮШ, а отговорник сигурност става Андрей Димтиров. Досега Лозанов изпълняваше двете длъжности – администрация на стадиона и отговорник сигурност", каза Марков за административните промени в клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай