УЕФА не иска да спре черното тото

УЕФА не иска да спре черното тото | StandartNews.com

София. УЕФА не иска да спре черното тото. Това заяви пред бТВ бившият президент на „Левски” Томас Лафчис по повод на разследването, което започна у нас за уредените мачове. Вчера ГДБОП извика на разпит Христо Стоичков, преди това оттам е минал и шефът на БФС Борислав Михайлов.

България е малка брънка от цялата игра, смята Лафчис. Според него, ако УЕФА искаше да спре нагласените мачове, щеше да забрани залозите по време на приятелски срещи на националните отбори. Очевидно има някакви други интереси, обобщи Лафчис.

36 млн. лири са били заложени на точен резултат между гръцкия „Паниониос” и грузински отбор, даде той пример. Първата среща е завършила 2:0. Във втория мач грузинците водели с 2:0 в първата част, а срещата завършила 5:2 за гърците.

Най-лошото е, че в черното тото вече са замесени и отбори от детските групи, коментира специалистът. Споре него са нужни безкомпромисни действия, за да се види резултат. Не може Ювентус да бъде изхвърлен от Серия А заради уредени мачове, заяви екссобственикът на Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай