ЦСКА стяга селекция като за медал в "А" група

ЦСКА стяга селекция като за медал в "А" група | StandartNews.com

ЦСКА стяга плашеща селекция, която е в състояние да се бори дори за челните места в елитната "А" група.

По-рано днес на "Армията" беше вече новият собственик на "червените" Гриша Ганчев с целия спортно-технически щаб, с който цял ден подписваха договори с играчи. Днес Ганчев обяви, че ЦСКА ще стартира новия сезон от "В" група, но селекцията, която подготвят от щаба му, говори за готовността на "армейците" да стартират директно от "Б" група.

Имената, спрягани за най-титулувания български клуб, са Момчил Цветанов и Лазар Марин от "Ботев" (Пловдив), Иво Иванов и Преслав Йорданов от "Локомотив" (София). От настоящите футболисти остават Борис Галчев, Маркиньос и вратарят Анатоли Господинов.

Днес в офиса на Гриша Ганчев е бил и Емил Гъргоров- Бадема, за който се очаква да подпише договор за пореден път с отбора на сърцето си. Вальо Илиев пък заяви, че е нежелан от Гриша Ганчев, но босът държал на Сашо Бранеков.

По-рано стана днес стана ясно, че ЦСКА започва подготовката си за новия сезон с контрола срещу "Спартак" (Плевен) на 10 юли (петък) в Тетевен. Утре в 12,00 представят новия треньор Христо Янев и спортния директор Пламен Марков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай