ЦСКА М глоби играч с парфюм и Е120 000

ЦСКА М глоби играч с парфюм и Е120 000 | StandartNews.com

Москва. Алан Дзагоев, посочен като главен виновник за отпадането ЦСКА М от Европа, бе глобен с едно шише парфюм. Халфът получи червен картон при 1:0 за "армейците" като гост на "Виктория" П. В резултата чехите успяха да обърнат мача и да стигнат до третото място в групата си в Шампионската лига. След мача треньорът Леонид Слуцкии видял Дзагоев да се пръска с парфюм в съблекалнята. Това го вбесило и той веднага го взел. Освен това халфът е олекнал и със 120 000 евро.

След мача полицията в Чехия потвърди, че 15 запалянковци на ЦСКА са били арестувани в Прага заради нацистки поздрави. Запалянковците са стигнали и до сблъсъци с униформените. Двама полицаи са леко ранени.
Арестуваните руски фенове са изправени пред ефективни присъди от 5 г. затвор.

За разлика от ЦСКА другият руски клуб в Шампионската лига "Зенит" стигна до 1/8 финалите, въпреки че се издъни като гост на "Аустрия" 1:4. Медиите в страната обаче отбелязваха, че това е най-слабото представяне на руските отбори в групите на турнира. Общо ЦСКА и "Зенит" допуснаха 26 гола - с 1 повече от сезоните 2001/02 и 2002/03, когато "Спартак" М и "Локо" М получиха 25.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай