Поредно признание за Кемпински в Банско

Хотелът получава за девета поредна година Trip Advisor сертификат за отличие за 2019-а

Поредно признание за Кемпински в Банско | StandartNews.com

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за девета поредна година с TripAdvisor Сертификат за отличие за 2019г. и отново е сред носителите на TripAdvisor Сертификат за отличие ‘Hall of Fame’. Тази година е деветата, откакто TripAdvisor отличава бизнесите, които получават постоянно положителни оценки и Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е горд носител през всички години  - от самото начало през 2011г. до 2019г.  

Сертификатът за отличие се присъжда на хотели, атракции и ресторанти от цял свят, които поддържат висока обща рейтингова класация от публикувани ревюта на потребители от цял свят. Основните критерии за оценяването са качеството, броя и честотата на ревютата в TripAdvisor за период от 12 месеца. А "Hall of Fame" получават само тези от тях, които са били награждавани със Сертификат за отличие в продължение на пет поредни години.

Генералният мениджър Наталия Каширская коментира: “Ние сме изключително щастливи, че печелим TripAdvisor Сертификат за отличие вече девет години подред, както и Сертификат за отличие “Hall of Fame”. Наградата е наистина прекрасно постижение и перфектен подарък за откриването на хотела за летния сезон. От името на целия екип на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бих искала да благодаря на нашите гости за тяхната висока оценка и лоялност и очакваме с нетърпение да ги посрещнем отново за ново вълнуващо лято, изпълнено със забавни приключения, нови кулинарни пътешествия и незабравими преживявания.” По-рано тази година, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се подреди на първо място и в класацията на TripAdvisor Travelers’ Choice® награди за хотели в България за 2019г. в категориите Топ 25 хотела, Топ 25 Луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай