Треньори на "Ботев" купуват акции

Треньори на "Ботев" купуват акции | StandartNews.com

Треньорите на врачанския "Ботев" ще си купят акции на ЦСКА като знак на признателност към клуба. Старшият Бойко Величков и помощникът му Иван Пасков - Прасковата ще минат в понеделник през офиса на "Армията" заради ценните книжа, а после ще продължат към града под Околчица. Бойко е юноша на ЦСКА, но изигра едва няколко мача при мъжете. Прасковата също мина през "Армията". Треньорът ще купи акции и за своя баща Петър Величков, един от най-уважаваните адвокати по спортно право.

Червеното е цветът на императорите в Китай, обичам ЦСКА, сподели пък бизнесменът Петър Манджуков, един от едрите акционери в клуба пред bTV.

"Помогнах по няколко причини. За сина ми това е изключително важна кауза. Аз също симпатизирам от малък на ЦСКА, това е моят отбор. Признавам, че винаги съм имал симпатии и към "Ботев", каза Манджуков.

"Господин Томов намери най-добрата формула и превърна клуба в публично дружество. Включих се, защото беше и въпрос на лиценз. Така клубът се стабилизира и му осигуряваме бъдеще. Но е хубаво хилядите страстни привърженици да се включват масово в този процес. Заедно ще стабилизираме ЦСКА".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай