Тити: Един ден Мъри ще се върне в "Левски"

Сега иска да води отбор от чужбина, твърди Папазов

Тити: Един ден Мъри ще се върне в "Левски" | StandartNews.com

Един от собствениците на ПФК "Левски" Константин Папазов, разкри каква е причината Станимир Стоилов да откаже да стане треньор на сините. Тити обяви, че пред Мъри стои възможността да поеме европейски клуб.

„Той е на 53 години и иска да води добър отбор в чужбина. Сигурен съм, че един ден Стоилов ще се завърне на „Герена”, обяви в предаването „Спорт в обектива” Тити.

Сините и Петър Хубчев ще се разделят като нормални хора, убеден е Папазов. Според него раздялата ще е такава, че досегашният треньор ще може да се върне спокойно на „Георги Аспарухов”, когато си пожелае и да седне в ложата, за да изгледа някой мач.

Тити разкри пред и дали е готов да даде своя пакет от акции на феновете на клуба. 

"Нека дойдат 100 000 фена, да си платят членския внос и ще ги дам, но изглежда нереалистично“, коментира Папазов.

„За мен са изключителна признателност тези акции. В прекрасни отношения съм със Степан, ще говорим, дори да има различия, ще сме заедно в името на Левски. Аз съм убеден, че има огромен потенциал в публиката“, добави той.

 

Папазов каза още, че всеки, който има пари и по-точно малко над 10 млн. и половина, колкото струват акциите, той би му ги дал, като тези пари отиват в касата на „сините“. „Искам да кажа – с колкото пари вляза в Левски, с толкова ще изляза“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай