Тити: Дарението на Пеевски е респиратор за Левски

Фирмата "Интръст" на депутата от ДПС вчера дари на футболния отбор 500 000 лева

Тити: Дарението на Пеевски е респиратор за Левски | StandartNews.com

„Синя България“ има право да изрази своето мнение, но представете си някой от този тръст да беше болен от COVID-19 и да ползва респиратор, дарен от Делян Пеевски. Как щяха да мислят тогава. Дарители и дарителски сметки има, когато има болен, а „Левски“ е болен, коментира пред Нова телевизия позицията тръста по отношение на дарението от 500 000 лв., което направи вчера фирмата „Интръст“ на депутата от ДПС.

Не страдам от това, че съм излъган от Божков, тук става въпрос за Левски. Затова използвам вашата камера, за да се обърна към него и да го помоля да не бъде коравосърдечен, каза Тити Папазов.

"Не се чувствам излъган, радвам се, че съм бил част от тази идея. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, което мобилизира още повече левскарите. Сега искам да го помоля да не се подиграва с тях. Нека даде шанс на Наско Сираков и после ако има някой по-достоен, да направим избори."

"Всички говореха, че съм употребен. Напротив, ако това ще бъде цената да спасим Левски, нека ме употребяват", заяви Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай