Стоичков сравни Спас Делев с Тато

Ицо: Шампиони сме, който не му изнася - ариведерчи

Стоичков сравни Спас Делев с Тато | StandartNews.com

Любопитни разкрития пред ТВ7 направи треньорът на ЦСКА Христо Стоичков. Той поиска от Делев, Платини, Карачанаков и Марсиньо да носят тима през новия сезон. "Спас ще трябва да израсте малко, дребен е. Нали знаеш дребните хора, които са управлявали света - Ленин, Чърчил, Тодор Живков, все са били дребни, така че..", пошегува се Камата. И нарече Мишел Платини най-добрия чужденец, идвал у нас за последните 15 години.

"Моята задача сега в момента е да подготвя отбора така, че в първия мач в Лига Европа да излезе победител и в двата мача. И в двата, не в единия. Защото се става голям, когато побеждаваш. Когато си посредствен, биеш, падаш, на теб ти е все едно", допълни Камата, "Така ще бъде в ЦСКА, докато съм аз. Ако не им отърва - ариведерчи. Ако всичко върви по план, който е начертан, с ЦСКА ще стане това, което Господ е уредил да стане. Пътят на ЦСКА е начертан, пътят е един - шампион".

Ицо сподели, защо е приел поста: "Всичко беше много спонтанно, но все пак след разговор, който проведох с Гриша Ганчев и приятели, които са свързани с ЦСКА, дойдохме до едно общо разбиране: е трябва да се върна оттам, откъдето съм тръгнал за големия футбол", призна Ицо.
Стоичков завърши с трансферите в клуба: "Комисионите отпаднаха. Приключиха с тези търговии, да им бъде ясно и точно, да им се предадат моите думи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай