Стачка в "Локо" (Пд) (ОБЗОР)

Ние сме на автопилот, ще се разбием, алармира Христо Бонев

Стачка в "Локо" (Пд) (ОБЗОР) | StandartNews.com

Пловдив. Свещи на надеждата или свещи за Бог да го прости "Локо"? Не е ясно от какви подбуди отидоха до Бачковския манастир играчите на пловдивския тим, но е факт, че стачкуваха, вместо да тренират. "Смърфовете" вдигнаха бунт точно по времето, когато тимът трябваше да разбере с кой отбор ще е на полуфинал за Купата. "Локо" нямаше късмет и при жребия, след като се натресе на фаворита "Лудогорец". "Смърфовете" ще гостуват в първия мач, а ако успеят да отстранят "орлите", ще срещнат победителя от двойката "Ботев" (Пд) и "Локо" (Сф).

Пловдивчани обаче може и да не стигнат до мач с "Лудогорец", тъй като завъртяха само две обиколки вчера и се прибраха. Според запознати повечето дори не искали да излизат, но били навивани от хората на Коко Динев. Играчите отидоха да запалят по свещ в Бачковския манастир, а после си направиха обяд в прочута кръчма до светата обител. Футболистите стигнаха до отчаяния ход, тъй като имат да получават по 2 заплати. Хазяи пък гонят тези, които са на квартири. От шефа Коко Динев няма и следа, телефонът му е изключен. Нещо повече, говори се, че покорителят на фолкпевици е духнал завинаги в чужбина. След жребия за Купата - почетният президент Христо Бонев разкри, че никой не знае къде е Коко. "Най-лошото е, че има неизвестност каква ще е съдбата на нашия клуб. Нямаме контакт с г-н Динев. Двамата директори нямат никаква информация. Ние сме самолет на автопилот. Докато не намерим пилота, няма да можем да се приземим. Следва катастрофа", коментира Зума. "Какво да кажа за жребия. Този път не напипахме правилната топка", добави Зума.

Жребий

Купа на България, 1/2 финали

"Ботев" (Пд) - "Локо" (Сф)

"Лудогорец" - "Локо" (Пд)

*Заб. Точните дати и часове на мачовете ще станат ясни до понеделник. Победителят от първата двойка ще бъде символичен домакин на финала в Бургас на 15 май.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай