Слован биха Лудогорец с дузпа

Слован биха Лудогорец с дузпа | StandartNews.com

Братислава.  Двубоят между Слован (Братислава) и Лудогорец завърши при резултат 2:1. Отборът от Братислава би Лудогорец с дузпа в 92-та минута. Тогава Халенар бе точен от бялата точка.

Мачът се игра на стадион „Пасиенски" в Братислава. Той бе първи от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

Как се разви мача в Братислава до първото полувреме четете ТУК.

След първото полувреме мачът започна с шанс за Безяк. Той бе само на няколко метра пред вратата на Слован, но Путночки му парира топката в последния момент. В 52-та минута Дани Албо смени Александров, а две минути по-късно Мешжарос за малко да нанесе удар за Слован.

Малко след началото на второто полувреме Теро Мантула се записа за Лудогорец. Златински стреля доста силно от пряк свободен удар, а вратарят на Слован не успя да спаси топката и Мантула само притича леко, за да донесе успеха за съотборниците си. На 68-та минута имаше дузпа за Слован, но Влади Стоянов успя да спаси удара на Форш. След като влезе в шестата минута, Пелтиер заменя Хлоковски в 69-та минута от двубоя. В 75-та минута Юрай Харенер замени Форш. По-късно се наложи и смяна в Лудогорец. Димо Бакалов влезе на мястото на Иван Стоянов в 75-та минута. В 81-та минута Грендел получи жълт картон и бе изгонен от терена.

В 87-та минута Халенар донесе успех за Слован, той изравни резултата с далечен удар от близо 20 метра. В 92-та минута вратарят на „зелените" спъна Пелтиер в наказателното поле и Слован получи шанс за нова дузпа. Една минута по-късно бе факт вторият гол за футболистите от Братислава, вкаран от Халенар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай