След разпит, Михайлов нападна Бербатов

Така не се печели конгрес, каза той

След разпит, Михайлов нападна Бербатов | StandartNews.com

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, коментира днешното си явяване на разпит в прокуратурата.

Около 2 часа след разпита си, той бе на базата на БФС в Бояна, за да представи новото партньорство на родната централа с автомобилния гигант "Порше".

Михайлов коментира войната за президентския пост на БФС, защото именно сигнал на Димитър Бербатов и екипа му, бяха причина Михайлов да се яви на разпит.

"В прокуратурата бях заради поредния нелеп скандал, внесен от бивш служител. Абсолютно несериозно е всичко. Няма място за притеснение. Не е това начинът един човек да спечели избори, без да знае как се управлява.

Нямам право да говоря, защото има проверка. Имаше предварително фотографи там и една телевизия. Хората си работят с така наречените независими медии. Някой някога им бил казал, че се оказва натиск върху клубове. Това не е вярно, не се е случвало никога. Последните три мандата съм избиран с над 85%. Няма сигнал от клуб, а от екипа на Бербатов. 

Няма никаква война, нито размяна на удари. След дългоочакваното мое вписване, аз съм президент. Това трябваше да се случи за два дни, но както и да е. Избран съм от Конгрес и трябваше да бъда вписан от Агенцията по вписванията. Не водя война. Ние работим за футбола.

Ние конгреса ще го впишем. Конгрес не се прави от днеска за утре, прави се 1-2 месеца. Има много документи, свързани с дневния ред. След 100 години ще има пак БФС. Работим с УЕФА за промяна на цветове, на флаг, на емблема. Кой ще е президентът ще изберат хората. Ние работим за бъдещето на футбола", сподели той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай