Сряда,

След разпит, Михайлов нападна Бербатов

От: Владислав КОЛЕВ -
207
След разпит, Михайлов нападна Бербатов
A
A
A

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, коментира днешното си явяване на разпит в прокуратурата.

Около 2 часа след разпита си, той бе на базата на БФС в Бояна, за да представи новото партньорство на родната централа с автомобилния гигант "Порше".

Михайлов коментира войната за президентския пост на БФС, защото именно сигнал на Димитър Бербатов и екипа му, бяха причина Михайлов да се яви на разпит.

"В прокуратурата бях заради поредния нелеп скандал, внесен от бивш служител. Абсолютно несериозно е всичко. Няма място за притеснение. Не е това начинът един човек да спечели избори, без да знае как се управлява.

Нямам право да говоря, защото има проверка. Имаше предварително фотографи там и една телевизия. Хората си работят с така наречените независими медии. Някой някога им бил казал, че се оказва натиск върху клубове. Това не е вярно, не се е случвало никога. Последните три мандата съм избиран с над 85%. Няма сигнал от клуб, а от екипа на Бербатов. 

Няма никаква война, нито размяна на удари. След дългоочакваното мое вписване, аз съм президент. Това трябваше да се случи за два дни, но както и да е. Избран съм от Конгрес и трябваше да бъда вписан от Агенцията по вписванията. Не водя война. Ние работим за футбола.

Ние конгреса ще го впишем. Конгрес не се прави от днеска за утре, прави се 1-2 месеца. Има много документи, свързани с дневния ред. След 100 години ще има пак БФС. Работим с УЕФА за промяна на цветове, на флаг, на емблема. Кой ще е президентът ще изберат хората. Ние работим за бъдещето на футбола", сподели той.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички