Сираков вика Мъри да спасява "Левски"

Двамата са се срещнали в Хасково

Сираков вика Мъри да спасява "Левски" | StandartNews.com

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков използва официалната страница на клуба във "Фейсбук", за да вземе отношение по темата с треньорския пост на клуба. Както е известно, Живко Миланов подаде оставка, която бе приета, а сега Сираков се е срещнал със Станимир Стоилов и му е предложил да се върне на "Герена".

Ето и какво гласи цялото съобщение:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на "Левски" Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в "Левски" и да помогне на любимия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на "ПФК Левски", което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини "синята" общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира.

Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на "ПФК Левски". Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай