"Сините" заформиха пазарлък с украинци (кратки футболни вести)

"Сините" заформиха пазарлък с украинци (кратки футболни вести) | StandartNews.com

"Левски" среща доста зор за първата си планирана контрола в Турция. Срещата трябва да се играе в сряда. "Сините" и "Ворскла" обаче не могат да се разберат за началния час на срещата. Родният тим иска едно, а съперникът им друго.

В същото време Джъстис Менголо обяви, че все още ще тича само за здраве в "Университатя", защото чакал подобрена оферта от "Левски". На "Герена" обаче вече го отписаха и търсят нападател от друго място.

Мароканец ще се пробва на "Лаута"

Марокански халф е очакван на проби в "Локо" (Пд). 23-годишният Мехди Бурабиа за последно е ритал във втория отбор на "Лил", който членува в четвърта френска лига, пише "Марица". Бурабиа има френски паспорт и ако бъде одобрен, няма да има проблем с картотекирането му в "Локо". В кариерата си досега футболистът е минал още през "Гренобъл" и "Дижон".
Освен това тимът от "Лаута" ще пробват да си върнат Мартин Кавдански. В момента защитникът тренира с "Марек", но все още не е подписал договор.

Двойник на Бало ще рита във Варна

"Спартак" (Вн) настигна "Ливърпул" по един показател. Тимът от морската столица може да се похвали с тъмнокож италианец. Двойникът на Марио Балотели се появи във Варна заедно с петима свои сънародници за първата тренировка на тима. В нея взеха участие 7 молдовци, които имали румънски паспорти. Треньорът Иван Маринов трябва да реши кой от 13-те воини ще остане, за да спасява "Спартак" от изпадане във "В" група през пролетта. Днес се очаква още един италианец, а бройката на играчите от Апенините ще се увеличи на 10 до края на седмицата.

Без Юонес Хамза и Платини

мина мачът от турнира за Купата на Африка между Тунис и Кабо Верде (1:1). Нападателят на "Лудогорец" беше цял мач резерва за тунизийците. Луис Соарес Платини от ЦСКА и бившето крило на "Левски" Гари Родригес пък останаха на пейката за Кабо Верде.

По-малко от 1 долар струва

най-евтиният билет за мач от турнира за Купата на Африка, разкриха руски медии. Най-скъпият пък е на стойност 26,53 долара.

Гиян хвана малария

на Купата на Африка. Капитанът на Гана се разболя още пред първия си мач на отбора си срещу Сенегал снощи. "Диагностицирахме болестта рано и Гиян реагира добре на лечението. Лекарите ще продължат да следят състоянието на Гиян", се казва в съобщение на Футболната асоциация на Гана.

Хърватия скача на Блатер

и ще гласува против него на предстоящия конгрес на ФИФА, обявиха източници от федерацията. "Не ни харесва, че Блатер има свои идеи за УЕФА и иска да я напълни със свои хора", цитира висшестоящи чиновници "Ютарни лист". Изданието разкри също, че Давор Шукер ще стане част от новия Изпълком на УЕФА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай