Шефът на "Тотнъм" дойде за Неделев

"Шпорите" дават Тошко под наем в Италия или Шотландия

Шефът на "Тотнъм" дойде за Неделев | StandartNews.com

Тотнъм. Спортно-техническият директор на "Тотнъм" Франко Балдини изгледа двубоя между "Ботев" и "Славия" от ложите на Колежа.

Шефът на лондончани пристигна лично, за да финализира трансфера на Тодор Неделев при "шпорите". Сумата, която ще постъпи в касата на "жълто-черните", е около 6 милиона евро. Младата звезда обаче няма веднага да заиграе в "Тотнъм". Тимът от Северен Лондон трудно ще му уреди работна виза. Вариантите за бъдещето на Тошко са няколко.

Най-възможно изглежда националът да бъде даден под наем в "Рома", както твърди авторитетният в. "Месаджеро". Опции за преотстъпване са още тимове от Испания и Холандия. Има възможност Неделев да остане в "Ботев" до зимната пауза, след която ще отпадне изискването за 75 процента участие в националния отбор. "Стандарт" научи, че Франко Балдини е в Пловдив от 2 дни. Той се е срещал с босовете на "канарчетата" още преди мача със "Славия", който може да се окаже прощален за Тошко с екипа на "Ботев".

Към Неделев интерес проявяват редица клубове от Италия, Франция, Германия и Турция. Личното желание на 20-годишния талант е да премине в "Тотнъм". Той се е разбрал с Балдини за личните си условия за 10 минути. На "Уайт Харт Лейн" Тодор ще прибира почти 2 милиона евро на сезон, а договорът му ще бъде за 5 години. "Ботев" пък ще запази 10 процента от бъдещ негов трансфер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай