Шеф на ЦСКА обяви "син" за расист

Шеф на ЦСКА обяви "син" за расист | StandartNews.com

За втори път поред Гаджев провокира наши състезатели, заяви пред bTV изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров. "Той е национал, трябва да бъде за пример. Става въпрос за расизъм, което е недопустимо за елитен спортист", продължи Тодоров. "Мболи не трябваше да си изпуска нервите, но и той бе провокиран от Туре", отсече шефът на "червените". Той набеди и съдията за боя в сектор "Г". "Не е важно дали ще дадем 4-500 лв. за седалки. Напрежението дойде от отсъжданията на рефера", каза Тодоров. Той разкри, че има 50 000 акции, които са му дадени от "Лира Инвестмънт". Александър Томов имал 198 000. "В момента имаме 30 акционери, които могат да правят каквото си искат с акциите", каза още Тодоров

 

Гаджев: Косоко налетя пръв

 

Не съм казал и дума на Косоко, кълна се, обяви халфът на "Левски" Владимир Гаджев. Той получи червен картон след края на дербито, след като се сдърпа с нападателя на "армейците". "Ситуацията е следната: отидох да поздравя Тошко Янчев и Емил Гъргоров, смятам че така е редно. Изведнъж се появи Косоко и започна да ми говори нещо на френски. Хвана ме за гушата. Аз му бутнах рамото, което не бе правилно от моя страна. Готов съм да си понеса последствията, но е безумие да ме обвиняват в расизъм. Съжалявам, че загубихме", каза още Гаджев.

 

Томов покрива дългове с играчи

 

Играчите на ЦСКА ще се превърнат в актив, който ще спомогне за покриване на дълговете на клуба. Това стана ясно от изказване на Александър Томов пред БНТ. За целта футболистите ще бъдат застраховани. Сумата, на която те ще бъдат оценени, ще бе бъде превърната в актив на дружеството. "Външна фирма прави проучване за стойността на всеки един. Целта ни е позитивен актив. През юли 2013 година клубът беше с 35 милиона дълг. В момента той не надвишава 16 милиона лева, като е покрит с активни. Ако продължаваме така, скоро ще излезем на положителен финансов баланс. Бъдещето не е на чичко Паричко със средства от някъде. Щом Комисията по финансов надзор се произнесе в наша полза, това означава, че всичко е изрядно", отсече Томов.

 

Кога Кабаков свири фаул

 

срещу Мболи?, питат на "Герена". "Сините" имат претенции, че реферът не е дал нарушение, преди вратарят на "армейците" да удари Туре с топката. Заради бурните си протести "Левски" остана и без администратор. Райко Якимов получи червен картон.

 

Крумов готов да се жертва

 

още в сряда. Халфът на "Левски" обяви, че е готов да играе срещу "Ботев", въпреки че има пукната четвърта кост на китката си. Лекарите на тима настояват, че той трябва да почива поне два мача, но Пламен настоява, че травмата не е проблем за него.

 

Не съм дошъл за пари

 

в "Левски", отсече Валери Божинов. "Не съм и страхливец. Знаех какви ще бъдат очакванията към мен. Спокоен съм. Старая се. Търся гола, но може би го искам прекалено много и затова нещата не се получават. Загубихме важен мач, но аз съм оптимист. Докато можем, ще се борим за всички трофеи. Трябва ни една победа и ще тръгнем нагоре", каза още Валери пред bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай