Сензационно! Какво решение е взето за Стойчо Младенов

Драматични събития в ЦСКА 1948

Сензационно! Какво решение е взето за Стойчо Младенов | StandartNews.com

Изненадващи събития в столичен клуб, свързани с червени легенди.

Вятърът на промяната в ЦСКА 1948 няма да подмине и Стойчо Младенов, разбра „Тема Спорт“. Процесите при столичани, започнали още в края на миналата година, почти сигурно ще костват поста на Екзекутора на Ливърпул.

Твърде вероятно е съвсем скоро той да стане поредният, който ще се раздели с клуба. През лятото на 2022 година Младенов обяви, че слага край на треньорската си кариера, и стана оперативен директор на ЦСКА 1948 с идеята да търси някакво обединение.

В понеделник Методи Деянов, който оглавяваше школата на клуба, е освободен от поста. Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев се разделя с длъжността си. Анализаторът Бисер Цолов също си тръгва.

Преди тях към изхода поеха още куп фигури, свързани с ЦСКА – Методи Томанов, Любослав Пенев, Радослав Здравков, Галин Иванов, Йордан Минев, Апостол Попов… Последните трима бяха съкратени през лятото.

При столичани ще има сериозно свиване на бюджета и промени, които бяха подсказани от раздялата с куп играчи тази зима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи