Съдят Джокович заради "Адриа Тур"

Делото ще е за нанесени непреки вреди върху хората, твърди швейцарския "Блик"

Съдят Джокович заради "Адриа Тур" | StandartNews.com

Сериозни проблеми може да си навлече световният №1 в тениса Новак Джокович заради корона турнира "Адриа Тур". Според швейцарския "Блик" срещу Ноле може да бъде заведено дело за нанесени непреки вреди върху хора.

Един от тях е и Григор Димитров, който напусна преждевременно турнира в Хърватия, а по-късно обяви, че е диагностициран с COVID-19, пише monitor.bg. "Ако се установи, че на хората са нанесени вреди, тъй като хигиенните правила очевидно не са се спазвали на "Адриа Тур", Джокович е заплашен от съд като съорганизатор", пише изданието.

В Белград и Задар Новак проведе два турнира с публика без дистанция по трибуните. В сръбската столица той събра Григор Димитров и компания в нощен клуб за бурно парти. След това българската звезда се прибра до Хасково. Миналата събота той игра с Борна Чорич в Задар. В неделя от Монако Григор обяви, че е заразен. След това с коронавирус се оказаха Чорич, треньорът на Димитров Крис Гро, физиотерапевтите на Григор и Ноле, Виктор Троицки и бременната му съпруга Александра, а накрая и самият Джокович и жена му Йелена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай