Рим отдъхна след "син" бомбен ад

Рим отдъхна след "син" бомбен ад | StandartNews.com

"Левски" се стяга за шоу в село Старчево

Ултраси на "Левски" са изправили на нокти карабинерите в Рим по време на дербито между "Рома" и "Лацио" (2:2). Група от български запалянковци е била спипана със зловещ арсенал от бомби в колата, обяви префектът на Вечния град Джузепе Пекораро. Те били издебнати от полицията по сигнал пред заведение. Там освен родните запалянковци са били и здравеняци от Острова. Двете бригади били дошли, за да помогнат на дружките си от "Лацио". Последните готвели сериозна атака срещу "ултрасите" на "Рома", които ги обявиха за страхливци. Полицията обаче била подготвена и предотвратила инциденти. Римските клубове също си отдъхнаха, защото една бомба струва 15 000 евро глоба.

"Никой от нас не е арестуван или задържан в Рим", обявиха от агитката за "Спортал". Сектор "Б" е имал 7 представители на дербито, двама са пътували с жените си. Едното семейство е било и с дете. Знаме на "Левски" се появи и в най-твърдото ядро на агитката на "Лацио".

В същото време "сините" се стягат за показна тренировка в село Старчево. Тимът от "Герена" ще гостува там по покана на кмета. Той бил привърженик на столичани и искал именно любимците му да открият новото игрище. Очаква се това да се превърне в истинско шоу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай