Пулев: Има какво да се желае

Пулев: Има какво да се желае | StandartNews.com

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви след победата над Джордж Ариас, че има все още какво да се желае в играта му, тъй като това не е таванът му. Кобрата победи на ходом бразилския си опонент с 3:0 съдийски точки, като това бе неговата 21-а победа на професионалния ринг след почти година отсъствие.

„Съперникът бе неудобен. Тип боксьор, който само напред върви, трябваше да съм на 100% , за да не допусна някой удар. Мисля, че бе едно добро завръщане. Противникът не е напред в ранглистата, но мисля, че завръщането бе добро Благодаря и на всички българи, които ме подкрепиха, въпреки последната ми загуба", започна Пулев в ефира на Нова Тв.

„Ариас мисля, че имаше момент, в който бе леко разклатен, но е доста опитен има два пъти повече мачове от мен. Това му дава увереност и сигурност. Опитах се да му вкарам чисти удари на местата, на които се откриваше. Мисля, че си изиграх мача тактически добре. Има какво още да се желае от мен. Но победителите не ги съдят", каза още още Кобрата.

„Изпълнихме тактиката, която бяхме замислили. Има какво да се желае много, защото не ми е това таванът".

„Бих казал, че Ариас е мъжко момче, доста смело влиза в боя. Не е моята класа, но се представи много достойно. Публиката от българска страна бе многобройна. Имаше настроение и атмосфера".

„Може да има бой до края на годината, но мисля първо да анализираме този бой и да видим грешките, които съм допуснал, както и какви възможности съм пропуснал да нанеса по-сериозен удар на противника", завърши Пулев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай