Вторник,

Първите думи на Стойка: Това беше двубой на честта

От: СТАНДАРТ -
452
Първите думи на Стойка: Това беше двубой на честта
A
A
A

Това беше двубой на честта. Това каза златната българска боксьорка Стойка Кръстева, минути след като спечели олимпийската титла в Токио.

„Специално за този мач се доверих изцяло на треньора си Борислав Георгиев, защото преди месец и малко загубих точно от този съперник – знаех, че съм по-добрата. За мен беше двубой на честта. Надявах се емоцията ми да не надделее и да си излея гнева от предишната загуба“, сподели развълнуваната Стойка Кръстева. И допълни: „Концентрацията беше на пълни обороти, защото минахме през няколко много трудни срещи. Щастлива съм, че трудът на всички тези хора се възнаграждава. Благодарна съм на всички приятели, познати, треньори, изказвам благодарности и на г-н Красимир Инински, аз съм им дълбоко благодарна. Благодарна съм на всички и се извинявам, ако не споменавам всички поименно.“.

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева сподели след спечелването на отличието, че успехът е дошъл, благодарение на тактиката на нейния треньор Борислав Георгиев. В отговор на нейните мили думи, по време на интервюто, наставникът ѝ целуна медала, който възпитаничката му спечели в Токио.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com