Пълен шок! Каква световна купа показа Аржентина на феновете

Сега се разплита постепенно мистерията

Пълен шок! Каква световна купа показа Аржентина на феновете | StandartNews.com

Повечето снимки на Аржентина след спечелването на финала на Мондиал 2022 са направени с фалшива купа, съобщава испанското издание „Ел Паис“.

Лионел Меси получи световния трофей от президента на ФИФА Джани Инфантино. Лео и останалите аржентински национали се радваха на истинската световна купа, докато бяха на шампионския подиум. Минути след това обаче купата е била прибрана от официалните лица на световната централа от съображения за сигурност.

Всички снимки, направени след това на стадиона в Доха, са с фалшификат, който е внесен на трибуните от феновете и изведнъж се оказва на терена. Дори изображението, с което Лионел Меси постигна рекорд по харесвания (почти 75 милиона) в „Инстаграм“, не е с оригиналната купа.

Испанското издание отбелязва, че семейната двойка Мануел Заро и Паула Зузулич са направили фалшификата преди Мондиал 2022 с намерението да накарат аржентинските национали да се разпишат върху него.

Сред хората, позирали с фалшификата без да разберат, е и съпругата на Лионел Меси Антонела. Анхел ди Мария е футболистът, който показва, че не се снимат с оригиналната купа.

Той сочи на Меси съществена разлика. Двамата се усмихват, но по никакъв начин не демонстрират, че са разочаровани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай