Четвъртък,

Пиронкова: Благодаря ви за огромната любов

От: Пламен Вълков -
126
Пиронкова: Благодаря ви за огромната любов
A
A
A

Малко след като спечели тазгодишното издание за "Спортист на годината на България" Цвети Пиронкова даде воля на чувствата си в личната си страница във Фейсбук.

Ето какво написа красавицата и вдъхновение за много български таланти в тениса:

"Спортист №1 на България за 2020 г. - чест, отговорност и изключително щастие! За мен е привилегия да се наредя до легендарни фигури, победители в 63-годишната история на "Спортист на годината".

Благодарна съм за огромната любов от всички вас, която съм получавала винаги и в особено големи дози от момента на завръщането си на корта. Чувството е наистина страхотно.

Благодаря на всички спортни журналисти, които гласуваха за мен в най-престижната анкета за българския спорт - "Спортист на годината".

В същото време искам да поздравя всички български спортисти, които даваха максимума от себе си в тази предизвикателна година, за да издигат бяло-зелено-червеното знаме възможно най-високо и по света да се говори позитивно за прекрасната ни страна.

Моето най-голямо благодаря е за моето семейство, които винаги са мой “гръб” и опора.

Специални благодарности за Българската федерация по тенис.

Какъв успех само за българския тенис - спортист №1, отбор №1 за 2020 заради вдъхновяващото представяне на момчетата на АТП Къп и избора на Григор Димитров за победител във вота на публиката!

Пожелавам на българския спорт и на всички вас успешна Нова година. И най-важното- бъдете здрави! ❤


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com