Пенев разкри война в ЦСКА

Пенев разкри война в ЦСКА | StandartNews.com

Война в съблекалнята на ЦСКА разкри Димитър Пенев. Треньор номер едно на миналия век е стара лисица и усеща подобни проблеми, така че може да му се има доверие.

„Има си хора, които трябва да дадат оценка. Тези две загуби не могат да станат три или четири. Треньорите и футболистите имаха достатъчно време за подготовка. Футболистите да кажат каква е обстановката. От моя страна лично казвам, че тези два мача играчите с нищо не показаха, че това е ЦСКА", заяви в свой стил Пената, "Независимо, че всички условия са предоставени отлично на футболистите и треньорите, тези два мача показаха, че вероятно има някаква вътрешна борба, даже война между футболистите", каза Стратега. И даде своята рецепта за излизане от кризата, но не изключи треньорска смяна, давайки примери от миналото:

„Много бързо се излиза от това положение, след като има единство, след като има точност от треньорите към футболистите и обратното. Футболистите трябва 100% да изпълняват своите задачи. Ако се върнем 20,30, 40 години, ще видим, че ЦСКА е на първо място и стават смени на треньорите - и при мен, и при Никодимов, Никола Ковачев.

Всичко зависи от отношението на ръководството, договорите. Спортно-техническото ръководство и най-вече футболистите трябва да помислят върху това. Имаха достатъчно добри условия за подготовка, достатъчно контроли имаха. За всичко трябва да се питат футболистите, те да кажат каква е обстановката", добави Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай