Пенев: Не познах лидерите на "Левски"

Пенев: Не познах лидерите на "Левски" | StandartNews.com

София. "Много бездушна игра на "Левски" в защита, но най-вече не познах лидерите, не искам да им казвам имената, вие ги знаете", отсъди Димитър Пенев след успеха с 3:0 на ЦСКА над "Левски".

Според него обаче е рано в ЦСКА да се радват и да говорят за титла, заради сложната система на първенството.

Той отбеляза че "Левски" са се вдигали от по-трудни ситуации, но ако не променят нещо, е реално да изпаднат от баражите, както се изрази Стратега, тоест имайки предвид от първата седмица.

Шок, трябва да измием срама

Мирослав Иванов, "Левски"

Шокиращо за всички. Не знам какво да кажа, Загубихме двубоя за 10-ина минути. Ще се помъчим да измием този срам. Факт е, че играем слабо, въпреки че всеки път говорим за вдигане. Просто правим много грешки, които са фатални.

Въпрос на характер

Емил Гъргоров, ЦСКА

Доста добре играхме, надявам се така да продължим с тези резултати. В това дерби нищо не се знае. Тук, който покаже повече характер, побеждава. Новите футболисти сами виждат каква е атмосферата и какво е "Левски" - ЦСКА. Всеки от тях се хвърли до последно. Да, имах сериозен проблем с глезена. До два-три дена ще бъда напълно възстановен.

Да не злобеем

Тодро Янчев, ЦСКА

Дербито е това, на което цяла България се радва и чака с нетърпение. В тези мачове и двата отбора се стремят да дадат най-доброто от себе си. Разликата бе направена от положителните неща, които се случват при нас. Не искам да омаловажавам отбора на "Левски" - и ние сме имали трудни моменти. Нека да не злобеем един срещу друг. Има още мачове и 2 за Купата. Да не забравяме, че "Лудогорец" и "Ботев" са едни гърди пред нас. Нека да не летим в облаците след тази победа, колкото и сладка да е тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай