Пената култов - Боби да даде аванта на Бербатов

Отново непотвторим коментар на Стратега

Пената култов - Боби да даде аванта на Бербатов | StandartNews.com

Димитър Пенев отново е неповторим! Най-добрият треньор на България за ХХ век гостува в сутрешното предаване на БНТ "Денят започва", където коментира Конгреса на БФС и преизбирането на Борислав Михайлов за президент.

"Бях неутрален в този ден и момент, защото нямах покана. И с двамата съм работил. Късно е да казваме кой е виновен за състоянието на футбола. В това време, в което навлизаме в алеята на виновните, трябва да се погледне към миналото, годините, да направим сравнение със съседите", каза Стратега.

"Смятам, че Боби Михайлов можеше да отстъпи и да поеме другото поколение, защото все пак много нови неща, нови промени има в спорта и футбола. Можеше да има лека промяна. Всеки един водещ ръководител, който е в спорта, знаем, че има големи амбиции.

"Не мисля, че трябва да наричаме това купуване на гласовете, защото има достатъчно магазини за купуване. За Димитър Бербатов това една добра спортна смелост.

Може би трябваше да му се даде аванта, както се казва", каза Пената относно Бербатов.

В отговор на въпрос дали е честитил победата на Михайлов, Пенев отговори в уникалния си стил - "Предадох на един от шофьорите, който е на Мишо Касабов, Жоро се казва. По него предадох поздравления за победата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай