Папазов: Да кажат голямо "благодаря" на Спас Русев

Тити сподели, че бизнесменът отдавна е планирал този подарък

Папазов: Да кажат голямо "благодаря" на Спас Русев | StandartNews.com

Константин Папазов даде интересно интервю пред телевизия БТВ. В него той коментира благородния жест на бившия собственик на Левски Спас Русев, който погаси с лични средства малко над 3 милиона лева задължения на футболния клуб към "Виваком".

"Тази прословута среща, която типично беше преувеличена, добавени личности и така нататък. На именния ден на г-н Русев обядвахме и той още тогава ни каза, че ще ни направи подарък. Аз мога да кажа, че заслугата е единствено на Спас Русев.

Тук не става въпрос за опростяване на дълг от страна на "Виваком", който да опрости пари, които чака да вземе от "Левски".

Тук става въпрос за внасяне на името на Спас Русев като физическо лице

"Левски" по договора, който има с Виваком е надвзел на базата на авторитета на г-н Русев по време на неговото управление. Но тъй като футболният клуб "Левски" е цъфнал и вързал и няма как, самият Спас Русев го плаща

За което трябва да му се каже огромно "благодаря", защото неговото управление в съзнанието на левскарите остана като негативен период, а всъщност не е такъв, защото мога да изредя сериозно футболисти, привлечени тогава - Холмар, Тиам, Паулиньо, Мариани, Обертан", каза Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай