Папазов: Абсурдно е Левски да фалира

Не съм звънял на г-н Божков, но вярвам, че тази седмица акциите ще дойдат

Папазов: Абсурдно е Левски да фалира | StandartNews.com

Константин Папазов даде специално интервю за програма "Хоризонт" по БНР..

"Продължавам да съм оптимист за бъдещето на Левски. Не съм звънял на г-н Божков, но вярвам, че тази седмица акциите ще дойдат в София".

"Не знам какво е времетраенето за изпращането на акциите. Казах, че акциите ще дойдат другата седмица. Като стигнат акциите, ще ми се обадят, ще ги видя. Един-два дни не решават нещата. Продължавам да съм оптимист за тези акции.

С моето изказване ангажирам и доста авторитетен човек. Няма да си позволя да си фантазирам. Да не говорим за нероден Петко. Ще говорим за акциите, след като дойдат.

Шумно се афишираше, че Левски ще фалира, но не вярвам че ще се стигне дотам. Г-н Божков и г-н Попов изпълняваха 12 месеца и повече задълженията си и Левски вървеше добре. След като дойдат акциите, тогава ще преспя една нощ и ще кажа идеята си.

В България може някой да открадне идеите ми. В България интелектуалната собственост не е защитена. Минал съм през абсолютно всичко, възходи, падения, фалити. Смятам, че абсурдно Левски да фалира.

Левски може да си позволи максимално да се самоиздържа. Марката и синята общност могат да акумулират пари. Бюдежът е отражение на реалната действителност.

Единствен Лафчис излезе на плюс от Левски, продавайки клуба за 3 или 5 милиона марки. Който влезе в Левски, това е зараза. Днес е 11 май и на този ден е роден Иван Славков и Георги Младенов, който ми е кум и аз държа много на него", каза Папазов.

Дали имат място Мъри и Наско на стадион "Георги Аспарухов"? Сега съм се концентрирал върху пристигането на акциите. Като те дойдат, ще има втора серия. Левски е по-особена бира. Трябва да се управлява внимателно и с любов. Ние трябва да бъдем за пример как трябва да се прави спорт в България.

Имаме огромната подкрепа на тази феноменална публика, защото Левски е клуб със 106-годишна история, а в Лудогорец е друго. Там има друг проект, който е успешно реализиран от г-н Домусчиев. Спечелването на купата на България този сезон е най-важната цел сега.

Трябва да има прозрачност, за да може хората да последват тези идеи, които искаме да реализираме. Като има кауза и хора, идват и парите. А те в 21-ви век са необходимост", каза Константин Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай