"Орлите" с уникален бегач за юбилея

"Орлите" с уникален бегач за юбилея | StandartNews.com

"Лудогорец" ще изненада феновете си с още един уникален продукт за юбилея, който ще бъде празнуван в петък преди двубоя с "Локо" (Сф). Това е уникален пистов бегач. Той е произведен от ловешката марка "Балкан" и е брандиран с цветовете и емблемата на "орлите". "Цената му е доста апетитна", обявиха от ръководството на тима от Разград. Един от уникалните велосипеди ще бъде разигран на томбола в петък, когато са тържествата.

За целта запалянковците трябва да си закупят билет за двубоя с "червено-черните", който се очертава и ключов в битката за титлата. Пропуските ще бъдат пуснати днес. Първи с тях обаче ще могат да се сдобият притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете в страната. Пакетната цена за тях ще бъде 20 лв. за всички сектори, а за останалите запалянковци - 25. Изключение е централната трибуна. Офертата там е за 50 лв. Билетът ще даде и достъп до съблекалнята и останалите помещения в новата трибуна "Моци", която също ще бъде открита официално в петък. Велосипедите ще се появят на пазара в средата на седмицата, допълниха от клуба.

Освен това от "Лудогорец" очакват да се разпродадат като топъл хляб алманахът за 70-годишнината, както и специалната значка. Последната е в ограничен тираж. Тя ще се появи на пазара заедно с билетите днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай