Няма шанс Ливърпул да продаде "светата троица"

Подобно нещо с някои от тях може да стане само при изключителни обстоятелства

Няма шанс Ливърпул да продаде "светата троица" | StandartNews.com

Ливърпул върви към бленуваната титла в Англия, а огромна заслуга за чакания от 30 години успех от всички „червени” фенове носи триото в атака – Мохамед Салах, Садио Мане, Роберто Фирмино.

Никой от тях не беше суперзвезда до преди две години, но под ръководството на Юрген Клоп всеки от тези футболисти се издигна до неподозирани висоти. И сега всички грандове в Европа – Реал (Мадрид), Барселона, Байерн, ПСЖ, Ювентус, са готови да платят големи пари, за да имат някой от тях в състава си.

Но според Betindex.net , няма начин Клоп да бъде изкушен да се раздели с когото и да е от тримата.

Не и през това лято. Освен ако намери начин да привлече Килиан Мбапе.

Който и да иска Мане, трябва да плати огромна сума в момента, която може да бие дори 222-та милиона евро, изсипани от ПСЖ за Неймар. Салах също изглежда апетитна хапка за всеки богат клуб в Европа.

При египтянина сякаш има и известни признаци за изхабяване с екипа на „червените”. На „Анфийлд” знаят как да разчитат тези знаци, за да продават – направиха го с Фернандо Торес в Челси преди няколко години, както и с Коутиньо в Барса като по-пресен случай.

Мане и Салах бележат повече, докато Роберто Фирмино понякога сякаш не се и забелязва. Но той е „лепилото” в атаката на мърсисайдци.

Преди няколко седмици се заговори, че Ливърпул ще продаде Боби за 75 милиона паунда на Байерн, за да привлече Тимо Вернер от РБ Лайпциг. Който познава играта на гранда от „Анфийлд”, би казал, че последния нападател, с който Клоп би се разделил, би бил именно Фирмино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай