Ники се кротна под балкона на Жулиета

"Верона" е стъпало към "Милан", пожелава си Михайлов

Ники се кротна под балкона на Жулиета | StandartNews.com

Верона. Ники Михайлов се уреди на хубаво място под балкона на Жулиета, където навремето живяха "баджанакът" му Валери Божинов и бившата любов Николета. Националът ще е новото попълнение на "Верона" от утре.

Днес вратарят на националния отбор трябва да пристигне в Милано за медицински прегледи. След като приключи с тестовете, стражът на "Твенте" трябва да сложи подписа си върху договор за 2 г. с новака с Серия "А". Първоначално се смяташе, че холандците ще дадат Михайлов под наем, но по-късно са се навили и на продажба.

Самият Ники също потвърди информацията за трансфера. "Напускам. За последно бях на стадиона в събота. Има три отбора, които ме искат - два италиански и един испански", каза Михайлов. Ники говори и за любимия си тим - "Милан". "Евентуално мое идване в Милано може да е нещо за по-късен етап. Първо ми трябва междинна стъпка", каза Михайлов. Нещо повече - още в първия кръг на Серия "А" "жълто-сините" срещащ "росонерите". Във "Верона" също потриват доволно ръце.

"Михайлов ще играе при нас през следващия сезон. Трябва да бъдат уточнение само някои детайли по сделката преди трансферът да бъде обявен официално", коментира изпълнителният директор Шон Солиано.
Ако случайно сделката пропадне - Ники Михайлов има още две резервни варианта. Испанският "Хетафе" следи изявите на българите и е готов да го привлече. Другият новак в Серия "А" - "Сасуоло" , също изяви желание да вземе сина на Боби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай