Най-добрите 8 в Европа вече чакат жребия в ШЛ

Най-добрите 8 в Европа вече чакат жребия в ШЛ | StandartNews.com

Нион. След изиграването на последните реванши от осминафиналите снощи вече са ясни най-добрите 8 отбора в Европа, които ще се борят на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Последните два отбора, които се класираха бяха Манчестър Юнайтед и Борусия Дортмунд.

Ето и всички участници:

Атлетико Мадрид,
Барселона,
Байерн Мюнхен,
Челси,
Борусия Дортмунд,
Реал Мадрид,
Манчестър Юнайтед,
Пари Сен Жермен,

Жребият за следващата фаза в Шампионската лига ще бъде в петък от 13,00 часа българско време в централа на УЕФА в Нион.

ПСЖ чака извънземни премии, ако успее да спечели Шампионската лига, твърди "Екип". При трофей ръководството на парижани ще дадат по 1 млн. евро на всеки един от футболистите. "Стойността на премиите, обещани тази година на играчите, показва намерението на "Катар Спортс Инвестмънтс" да блести незабавно", пише "Екип". Изданието допълва, че звездата на тима Златан Ибрахимович е бил човекът, който е успял да убеди боса Насер Ал-Кхелаифи да награди с такава сума играчите.

Искам да съм като Петър I, обяви новият треньор на "Зенит" Андре Вилаш-Боаш. Португалецът подписа за 2 г. с руския гигант и бе представен официално днес. "Искам да направя от нищо - нещо. Както преди много, много години, когато Петър I е основал този град. Амбициите на "Газпром" отговарят на моите - да бъдем на върха", допълни Вилаш-Боаш.

Де Хея ме съсипа

проплака треньорът на "Олимпиакос" Мичел след загубата от "Ман Юнайтед" в Шампионската лига.
"Благодаря на играчите за положените усилия. От резултата излиза, че това е било мач с доминация на единия над другия отбор, а това не е така. Във футбола еднакво важни са и защитата, и нападението. Вратарят на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа беше от най-добрите на терена за съперника. Той ме съсипа, хвърлих много нерви заради него", каза Мичел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай