Наш богаташ събира Божинов и Камбуров

Даниел Димов иска в "Тур" още Крачунов и Какалов

Наш богаташ събира Божинов и Камбуров | StandartNews.com

Родният милионер Даниел Димов ще направи всичко възможно, за да превърне френския "Тур" в българска сензация. Младият пловдивски богаташ спонсорира намиращия се на 5-о място във втора дивизия тим чрез своята фирма "Балканиън Еъруейз". Отборът е с амбиции още догодина да влезе във френския елит. Именно затова Димов е готов да развърже кесията.

Валери Божинов и Мартин Камбуров са най-гръмките имена, които попадат в полезрението на "Тур". Бившият играч на "Юве", "Фиорентина, "Ман Сити" е свободен агент. Камбуров пък е голмайстор към момента в "А" група, но солидни заплати може да ги пратят в Лига 2. Пламен Крачунов и Георги Какалов са другите две имена, които Димов иска да види със синьо-белия екип на създадения през 1919 г. скромен клуб. Двамата лесно могат да се навият да заиграят във Франция, защото от няколко месеца гледат футбол само по телевизията и нямат отбори.

Любопитното е, че Даниел Димов е върл фен на "Ботев" (Пд). Преди малко повече от 1 година той дори бе гласен за спонсор на "канарчетата". Тогавашният президент на пловдивчани Марин Бакалов дори бе на посещение във Франция. Нещата обаче не се получиха.

Не е изключено при отказ на някои от гореспоменатите играчи от "Тур" да се насочат към други български футболисти. Именно това е условието, което Димов поставил, за да вади средства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай