На „Герена“ пак бистрят селекцията

На „Герена“ пак бистрят селекцията  | StandartNews.com

София. Нова среща за селекцията на "Левски" се състоя днес на "Герена". На нея присъства треньорският щаб, собственикът Тодор Батков, техническият директор Христо Йовов и мениджърът Петьо Заберски. Разговорът продължи над час и половина, а хората, които взеха участие в него, бяха доста пестеливи на думи.

Заберски потвърди идването на бразилеца Уолас и допълни единствено, че има и други интересни имена на пазара.

Собственикът на "сините" Тодор Батков отказа коментар, както и Христо Йовов.

Малко по-късно стана ясно пък, че младокът Антонио Вутов тръгва утре за Италия, за да мине медицински тестове в Удинезе.

Шестима играчи пък прекратиха почивката си и тренират здраво във фитнеса на "Герена". Това са Владимир Гаджев, Стефан Велев, Димитър Везалов, Христо Попадийн и братята Цоневи.

"Левски" ще направи опит да извади от нелегалност Антон Огнянов. Крилото на "Любимец" се превръща в най-апетитната хапка на родния пазар през тази зима. Футболистът на "Любимец" бе лансиран като сигурно ново попълнение на вечния враг ЦСКА. Юношата на "Берое" обаче така и не се появи на "Българска армия". Огнянов дори не вдига телефона си. На "Герена" се надяват, че на тях ще им върже и ще могат да натрият носа на "армейците".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай