Метла за 60 млн. евро на "Бернабеу"

Метла за 60 млн. евро на "Бернабеу" | StandartNews.com

Мадрид. Гилотината в "Реал" вече е наточена. Според "Ас" Карло Анчелоти е готов с "черен" списък. Той трябва да развърти метлата, за да си осигури пари за трансфери. Крайната цел са 60 млн. евро. На сергията ще се озоват Ди Мария, Игуаин, Кака, Коентрао, Кайехон, Адан и Хесус Фернандес. На "Бернабеу" се надяват да вземат поне 30 млн. евро за Игуаин, който сам иска да си тръгне. Коентрао е свободен да търси късмета си другаде срещу 15 млн. евро. Нещата с останалите са по-сложни, защото на хоризонта все още няма отбори, които да проявяват интерес към тях.

Вчера на "Сантияго Бернабеу" пристигна французин. Това е талантът Жофри Кондогбия, който блесна с екипа на "Севиля". Проблемът при него обаче е, че андалусците държат половината от правата му. Останалата част е в инвестиционен фонд. "Дойе Груп" трябва да каже тежката си дума по трансфера. От "белия балет" са готови да платят за него 9 млн. евро.

В същото време стана ясно, че Месут Йозил е готов да продължи договора си с "Реал" за още 3 години. "Шефе, тук ми е добре, не искам да се местя никъде", обявил немският национал. Той прати баща си в Мадрид, за да хвърли условията му. Йозил иска увеличение на заплатата си всяка година. Най-важното обаче е да получи 50% от правата на своите снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай