МБапе проговори! Разкри каква е съдбата му

Продължава ли безкрайната сага

МБапе проговори! Разкри каква е съдбата му | StandartNews.com

Нападателят на ПСЖ и националния отбор на Франция Килиан Мбапе отговори нееднозначно на въпроса за бъдещето си. Французинът не иска да форсира нещата.

„Къде ще бъда в бъдеще? Мисля да продължа кариерата си, като следвам моя собствен път. Живеем във време на свръхконсумация, с много мачове, които се играят и хората очакват много от играчите. Напрежението не ми се отразява негативно, дори бих казал, че имам нужда от него, за да играя футбол.

Стигнах до точка в живота и кариерата си, в която вече не искам да насилвам нещата. Ако ми беше позволено да направя това, бих играл с голямо удоволствие на Олимпиадата в Париж, но ако това не е възможно, ще разбера. Но искам да спечеля всичко и да запиша името си в историята на френския национален отбор като име на играч, който е бил значим", каза Мбапе в интервю за GQ.

ПСЖ вече е готов Мбапе да напусне. Футболистът се очаква да стане играч на Реал Мадрид.

Този сезон Мбапе изигра 24 мача за ПСЖ, вкара 25 гола и направи 3 асистенции. Договорът му с парижани изтича в края на сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи