Маша вдига Гришо за Париж

Маша вдига Гришо за Париж | StandartNews.com

Захарно сърце за Пиронкова на Цветница

Мария Шарапова ще вади Григор Димитров от кризата, в която той се намира от началото на сезона, пишат световните медии. Ранното отпадане на двамата от турнира в Маями им дава повече време за подготовка за предстоящия "Ролан Гарос". Сайтът "kpopstarz" твърди, че Маша и Гришо ще направят няколко съвместни тренировки. Рускинята е доста по-опитна от нашето момче, тя ще му дава и съвети.

В същото време именячката Цвети Пиронкова изкара празника в Марково. Най-добрата ни тенисистка публикува снимка, на която е гушнала захарно сърце, подарък от семейството. "Честит Имен Ден на всички цветенца! Да сте живи и здрави, весели и красиви като днешния празник", написа Цвети под фотото. Цвети и родата посрещнаха празника на къщата във вилната зона в пловдивския Бевърли Хилс. Бабата на Пиронкова, която също се казва Цветана, изненада гостите със сармички.

Иначе тоталната доминация на Серена Уилямс в женския тенис продължава. Американката спечели за 8-и път турнира в Маями след победа 6:2, 6:0 за едва 57 минути над Карла Суарес-Наваро. С успеха Уилямс стана четвъртата тенисистка печелила поне 8 пъти един турнир. Другите са Крис Евърт, Мартина Навратилова и Щефи Граф.
Страницата подготвиха Димитър Пенев и Христо Христов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай