Марто Петров: Засега само поддържам форма с ЦСКА

Марто Петров: Засега само поддържам форма с ЦСКА  | StandartNews.com

София. Мартин Петров заяви, че на този етап само поддържа форма с ЦСКА, като не пожела да коментира шансовете да подпише с "червените". Той добави, че продължава да търси на нов клуб.

Бившият играч на Еспаньол награди победителите от "Каменица Фен Купа", след което отговори на въпросите на чакащите го журналисти.

"Не знам, засега съм тук, поддържам форма с ЦСКА, надявам се да излезе нещо. Не е розово положението, но това е животът. Не се отчайвам, поддържам се и когато излезе нещо съм готов да приема предизвикателството. Мениджърът ми знае какво искам, ако стане, стане. В момента поддържам форма с ЦСКА, смятам, че това е достатъчно. Спрете спекулациите", заяви бързоногото крило, цитиран от БГНЕС.

Мартин Петров пожела успех на преродения тим на "армейците" и новия му наставник Стойчо Младенов.

"Мартин винаги ще бъде готов за ЦСКА, но нека играе още в големите отбори в Европа. Вратата винаги ще е отворена за него", заяви пък Димитър Пенев, който също участва в награждаването.

Стратега коментира и ситуацията при "армейците": "Има хора, които наблюдават играчи на тима. Имената останаха на ЦСКА. И в миналото е имало трудни моменти, и сега е така. Има хора със средства, които ще помогнат ЦСКА да си бъде същото име, без да си делим миналото."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай