Лоши новини. Пълна криза в "Челси"

След мача срещу "Астън Вила"

Лоши новини. Пълна криза в "Челси" | StandartNews.com

Кризата в "Челси" се задълбочава, след като отборът загуби с 0:1 при домакинството на "Астън Вила" от 6-ия кръг на Висшата лига. Оли Уоткинс отбеляза единственото попадение в двубоя в 73-ата минута. Лондончани завършиха мача с човек по-малко, след като Мало Густо бе изгонен с директен червен картон в началото на втората част, предаде gol.bg.

Домакините създадоха първата опасност в мача в 5-ата минута. Дъглас Луис загуби топката от Енцо Фернандес, който подаде към Николас Джаксън, а той продължи към Мойсес Кайседо, който стреля, но Емилиано Мартинес спаси.

Роберт Санчес направи страхотно спасяване в 20-ата минута. Дъглас Луис центрира от корнер на близката греда в наказателното поле на Челси, където Люка Дин я отклони, но испанецът спаси. Четири минути по-късно Михайло Мудрик взаимодейства с Николас Джаксън, който стреля, но Мартинес спаси.

"Челси" пропусна много добра възможност в 35-ата минута. Мало Густо проби, след което подаде към Енцо Фернандес, но той стреля много неточно в аут. Дъглас Луис центрира от корнер в наказателното поле на "сините" в 39-ата минута, където Камара стреля с глава, но Санчес спаси.

Мало Густо центрира в наказателното поле на "Астън Вила", където Дисаси вкара във вратата на гостите, но попадението не бе зачетено заради засада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай