"Локо" (Пд) взе треньор от "Реал"

"Локо" (Пд) взе треньор от "Реал" | StandartNews.com

Пловдив. Александър Дюлгеров започва работа в "Локо" (Пд). Новината съобщи треньорът на "черно-белите" Сашо Станков пред "Евроком".

Дюлгеров ще отговаря за ДЮШ, като основната му цел е да подготвя млади таланти за "А" отбора. "Левски" също имаше мерак да привлече специалиста. Той остава и част от школата на един от най-големите отбори в света - "Реал" М.

"Хубаво е, че има хора, които ги боли за футбола и в частност за юношите. Хубавото е, че Александър Дюлгеров е мой приятел. Надявам се да дойдат добри дни за "Локомотив". Работата му е да изгради цялостна стратегия. Ще посещава Пловдив и ще води специалисти от "Реал" М. Ще съчетава работата си в "Реал", с тази в нашия клуб", заяви Станков.

Чечо четка ученика Гонзо

Георги Иванов явно добре си върши работата, отсече треньорът на "Локо" (Пд) Стефан Генов преди сблъсъка между двамата. Чечо е бил треньор на Гонзо, който го наследи в "Черно море", в школата на "Лаута". "Съперникът ни е много силен. Взеха заслужени победи над "Левски" и ЦСКА. Играха сполучливо и срещу "Лудогорец". За нас обаче това е последна възможност да вземем три точки като домакин", каза още Генов. Той няма да може да разчита на Марко Ранджелович, Александър Бранеков, Крум Бибишков и Седрик Базея.

Георги Иванов пък се завърна за кратко на "Герена" преди битката в "Надежда". "Черно море" се готви за мача на стадион "Георги Аспарухов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай